Eroare
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
Anul 2009 s-a dovedit favorabil pentru lansarea unei noi platforme de bauturi racoritoare in Romania ,dar care poate deservi Europa Est si de Vest. In acest context, avand ca actionar majoritar Natural Born Drinkers, a luat naster...
Read more...

Anul 2009 s-a dovedit favorabil pentru lansarea unei noi platforme de bauturi racoritoare in Romania ,dar care poate deservi Europa Est si de Vest. In acest context, avand ca actionar majoritar Natural Born Drinkers, a luat nastere societatea Sevora.

In anul 2009 Sevora a reusit in timp record, sa construiasca o strategie pentru anul 2010 si 2011, iar in luna Martie 2010 s-a pus in miscare mecanismul de recrutare a echipei Sevora. Energia si experienta angajatilor Sevora a dus la contractarea in timp record si la nivel national a celor mai importanti distribuitori din Romania. Incepand cu data de 1 Mai 2010 produsele Glontz energy drink au intrat in reteaua de distributie de pe intreg teritoriul Romaniei ceea ce a insemnat atingerea unui impresionant record de excelenta!

In momentul de fata, compania Sevora comercializeaza brandul Glontz – energy drink, care s-a lansat in forma sa originala in luna Aprilie 2010. De atunci, familia Glontz s-a extins, numarand 5 noi membri: Glontz 0,5 l lansat in Decembrie 2010, Glontz XTREME lansat in Mai 2011, NOX, ACAI MIX si GOJI MIX, care s-au lansat in luna Septembrie 2011.

In momentul de fata, produsele din gama Glontz, ale companiei Sevora pot fi gasite pe intreg teritoriul Romaniei, Republicii Moldova si pe o parte din teritoriul Germaniei.